Baktericidno varno območje

Predlani nas je po vsem svetu zajela epidemija novega Korona virusa, ki je obrnila naša življenja na glavo. Cepivo je ena izmed rešitev, a je trenutno na voljo samo odraslim in kot vidimo, se niso vsi pripravljeni cepiti.

 

Z mesecem junijem smo v našem podjetju začeli vseslovensko akcijo Zdrav zrak v naših šolah, ki bo trajala do konca leta 2021. S to akcijo želimo, da se naši skupni pobudi pridruži čim več osnovnih in srednjih šol kot tudi vrtcev. Več kot bo šol udeleženih v akciji, boljše nabavne cene produktov za sterilizacijo zraka bodo dosegale. Pričakujemo, da bo do konca poletja v Sloveniji vsaj 10% šol poskrbelo za boljšo zaščito svojih učencev in zaposlenih. Čas počitnic je idealni čas, ko se lahko na šolah izvajajo tudi montažna in druga vzdrževalna dela.

Prva šola v Sloveniji, ki se je opremila z našimi sistemi je OŠ Stražišče. AEREKS sterilizatorje zraka in površin so v OŠ Stražišče namestili v jedilnico, ki velja za najbolj obremenjen prostor na celi šoli. V OŠ Stražišče pričakujejo, da se bo akciji pridružilo še več osnovnih šol, saj bodo s tem dosegli še boljše cene AEREKS sterilizatorjev. Planirajo opremiti še nekaj skupnih prostorov na šoli. Namen akcije je ne samo zaščita ampak tudi doseganje nižjih nabavnih cen. To pa lahko dosežemo le s tem, da se akciji pridruži čim več šol.

V podjetju AX Systems Adria d.o.o. smo mnenja, da bomo le s skupnimi močmi lahko uspešno kljubovali virusom in sezonskim gripam. Vsako jesen se v šolah soočajo s izbruhi sezonskih grip in v marsikateri šoli tretjina učencev zboli in ostane doma.

K sami akciji ZDRAV ZRAK V NAŠIH ŠOLAH bomo povabili občine, ki so v večini osnovnih šol v Sloveniji tudi ustanoviteljice ter Ministrstvo za šolstvo. Želimo, da tudi oni spoznajo moč in prednost tehničnih sistemov zaščite pred okužbami. Produkti AEREKS so že bili predstavljeni na Ministrstvu za šolstvo in na Vladi Republike Slovenije, ki je z odobravanjem sprejela našo predstavitev in izrazila interes sodelovanja.

Za več vprašanj o akciji Zdrav zrak v naših šolah ali naših produktih nas lahko pokličete na 040 77 30 55 ali pa nam pišete na e-mail info@aereks.si

O poteku vseslovenske akcije ZDRAV ZRAK V NAŠIH ŠOLAH vas bomo obveščali preko naše internet strani in socialnih medijih.

SKUPAJ ZMOREMO!

[pdf-embedder url=”https://www.aereks.si/wp-content/uploads/2021/06/oš-stražišče_referenca.pdf”]