SLAVA UKRAJINI

24. februarja 2022 je ruska okupatorska vojska sprožila neizzvan vojaški spopad večjih razsežnosti s sosednjo Ukrajino, samostojno proevropsko državo.

Ukrajinci, katerih velika želja zadnjih nekaj let je vključitev v Evropsko unijo in včlanitev v severno-atlantsko obrambno organizacijo Nato, so se nenadoma znašli v izredno težki situaciji.

Vojaški spopad, ki je že zahteval večje število žrtev med ukrajinskim civilnim prebivalstvom, se ne umirja. Žal nič ne kaže, da bi se razmere, kljub pritiskom praktično vsega sveta na Rusijo, kmalu umirile.

Iz Ukrajine se je pred vojno vihro umaknilo že več kot milijonov prebivalcev. Veliko tistih, ki so ostali v državi, sploh na vzhodu in jugovzhodu, se sooča s pomanjkanjem vsakodnevno potrebnih življenjskih potrebščin.

Podjetje Aereks, izdelovalec prečiščevalcev z UV-C svetlobo, ima svoje poslovne in proizvodnje prostore v severo-zahodnem delu glavnega mesta Kijev.

Z željo priskočiti na pomoč ukrajinskemu narodu, smo se v podjetjih Aereks, Aereks Europe in AX Systems Adria odločili, da bomo 10 odstotkov od vsakega našega prodanega izdelka namenili za pomoč Ukrajini.

Denarna sredstva se bodo mesečno nakazovala na bančni račun SI56 028430264124681 Veleposlaništva Ukrajine, ki ima svoje prostore na naslovu Mivka 27 v Ljubljani.

V kolikor želite darovati tudi neposredno, brez opravljenega nakupa, lahko nakazilo izvedete s preprostim optičnim odčitavanjem spodnje QR kode univerzalnega plačilnega naloga (UPN), kar omogoča večina mobilnih bančnih aplikacij (foto plačilo).

Ob tej priložnosti do preklica uvajamo še 10-odstotni akcijski popust za vse izdelke iz prodajnega programa podjetja Aereks, ki so s ponosom razviti in izdelani v Ukrajini. Akcijske cene za posamezne izdelke so vidne v naši spletni trgovini.

Hvala za zaupanje in podporo, ki jo Slovenci, tudi preko svojih najvidnejših političnih voditeljev, izkazujete ukrajinskemu narodu!